Wandeling van de maand

Over dit evenement

Categorie
Sportief
Organisator
Wandelcommissie (1)
Datum en tijd
30 okt. 2024 09:45 - 16:00
Locatie
Assignan

Wandeling Les Barralets

Lengte 6,5 km met hoogteverschil van 110 meter. Geen steile hellingen. Het vertrek is vanuit Assignan. Goed begaanbare paden, soms wat smal waar je achter elkaar moet lopen. Veel paden hebben losse stenen en goede schoenen met een stevige zool zijn nodig. Als je graag met een stok loopt, dan deze ook meenemen. Het begin van de wandeling voert door een bos. Het terrein is later open van karakter. Onderweg zijn meerdere fraaie vergezichten. Na de wandeling is er gelegenheid voor een gezamenlijke lunch. Bij aanmelding (zie verderop) vermelden met hoeveel personen en wel of geen lunch. Het restaurant is niet in Assignan vanwege het prijsniveau en wordt vooraf bekendgemaakt.

Plaats van vertrek:
U bereikt Assignan via de D177. Aan deze weg staat vlak bij de grote parkeerplaats een kruis met een Christusbeeld (zie foto) Als u het beeld aan uw rechterhand heeft, vrijwel direct erna rechtsaf. Heeft u het beeld links, dan moet u iets terugrijden.

Verzamelen 9.45 uur. We starten om10.00 uur. Wandeling duurt ca. 2 uur.

Komt u van de andere kant, rij dan het dorp door tot aan de kruising met de D177 en dan linksaf.

Organisatie: Hans Mulder, mulderh48@gmail.com
Aanmelden via de knop tickets bestellen. Eenmaal aangemeld kunt u zich altijd ook weer afmelden.
Als NVLR lid dient u eerst in te loggen om uzelf aan te melden. Krijgt u de melding dat uw account niet geactiveerd is, stuur dan een e-mail naar website@nvlr.eu

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien

Onze sponsoren