Laden Activiteiten

De NVLR wandelingen in 2022.

Het nieuwe wandelseizoen begint op woensdag 28 september. Peter Jansen en Hans Mulder vormen het voorlopige organisatieteam. We willen ons team graag uitbreiden, vandaar ‘voorlopig’.

Het zal wennen zijn voor de wandelaars en de organisatoren. Verwacht geen 1 op 1 voortzetting van de gegroeide gewoontes. De koffie en thee bij het begin, kunnen wij niet verzorgen. Uiteraard hebben wij bij onze voorgangers ons licht opgestoken. Mede op grond van hun informatie hebben wij een aantal uitgangspunten gekozen.

  1. De wandelingen vormen het logische uitgangspunt voor onze activiteit. Omdat de gemiddelde ‘vaste’ wandelaar ouder is dan toen het 10(!) jaar geleden begon, kunt u rekenen op: niet langer dan 1,5 à 2,5 uur. Geen al te grote hoogteverschillen en het zoveel mogelijk vermijden van lastige passages (hoogte of anderszins)
  2. U dient zich vooraf te melden per mail (zie hieronder). Als u verwacht toch niet te kunnen komen, laat dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren weten. Per mail svp.
  3. U neemt geheel op eigen risico deel. Voor zover u een lichamelijk probleem krijgt, b.v. een verzwikte enkel, dan dekt de CPAM en uw Mutuelle dat wel. Maar dit ligt anders bij Wettelijke Aansprakelijkheid. Honden mogen mee op de wandelingen. De eigenaar is wettelijk aansprakelijk. Kijk in elk geval uw W.A. verzekering na.
  4. De organisatoren kunnen deelnemers weigeren. Dit is zeer sporadisch voorgekomen. Maar u behoort te weten dat ook dit tot onze verantwoordelijkheid behoort.
  5. Voor de rest van 2022 gaan we uit van 1 wandeling per maand. Telkens op de laatste woensdag.

De wandeling van 28 september begint vanuit Pouzols Minervois. Start om 10.00 uur. Verzamelen bij de kerk uit de 13e eeuw. In Pouzols zijn wegwijzers die u helpen die kerk te vinden. Tot 20 september kunt u zich via onderstaand email adres opgeven voor de wandeling. Graag ook aangeven of u wilt lunchen en met hoeveel personen.

Email: mulderh48@gmail.com
Google maps

 

 

Share This Story, Choose Your Platform!