Laden Activiteiten

 Wandelen en picknicken bij Argens-Minervois

Onze juniwandeling staat er aan komen, zoals we gewend zijn met de picknick voor we de zomer ingaan. Zoals altijd bereiden wij weer een proostdrankje voor maar deze keer is het voor ons anders dan andere jaren. Een aantal van jullie zal het al wel gehoord hebben: wij Paula, Carla en Ernst gaan stoppen met het organiseren van de wandelingen.

Al wat langer speelt dat elk van ons drie de bakens wil verzetten om zo tijd voor nieuwe dingen te maken. Tien jaar wandelen met onze mooie groep, we zullen het gaan missen, de lol en de vriendschap die in de wandelgroep is.

Maar nu de juniwandeling met de traditionele picknick, gek genoeg zien wij alle drie uit naar die gezellige rommelige sfeer en de vele verhalen, dus kom!  Let op: Anders dan in NieuwsNed stond vermeld hebben we gekozen voor een meer centraal gelegen plek voor onze laatste wandeling: Argens-Minervois!

Afstand: 5 km, duur: 2h00, hoogteverschil: 90m.
Moeilijkheidsgraad: gemakkelijk.
Grotendeels vlakke wandeling over goed begaanbare paden en landwegen. Een kort (5 á 10 min) maar stevig klimmetje waarbij een wandelstok handig is.

Verzamelen: 10h00 Mairie van Argens-Minervois (bordje). Parkeren in de Rue de la Fontaine Fraiche en bij restaurant La Guinguette.
Om 9h45 staat de koffie klaar.

Picknick:
Ieder neemt z’n eigen lunchpakket mee dat kan worden achtergelaten in de auto.
Neem stoel en tafeltje mee. Zorg voor voldoende water en zonbescherming.
Voor een wijntje, glazen en een knabbeltje zorgen wij.

Paula Droppert tel: 0468 91 51 67, drop.p@orange.fr
Carla van Gellecum tel: 0468 43 67 51, mob: 07 81 53 32 33, carlarobvg@orange.fr
Ernst van Hoorn tel: 0468 91 56 99, mob: 07 80 09 65 88, evanhoorn@orange.fr

Share This Story, Choose Your Platform!