Laden Activiteiten

Op woensdag 26 oktober gaan we weer wandelen in
Cessenon-sur-Orb

Deze keer een wandeling in de directe omgeving van Cessenon-sur-Orb. We vertrekken vanaf de parkeerplaats bij de rivier. Vanuit Cessenon neemt u de brug over de Orb. Direct ná de brug linksaf en u bent er. De wandeling gaat deels langs de Orb. In het tweede deel van deze wandeling passeren we een oude marmergroeve. Als de tijd het toelaat, kunnen we die gaan bekijken. De totale lengte is circa 8km. Het  hoogteverschil  120 m, vooral in het 2e deel van de wandeling.
Voor de lunch gaan we naar Brasserie Le Helder. Het adres : 3 Place de Marché in Cessenon.
U dient zich voor de wandeling op te geven bij onderstaand email adres. U kunt dan ook aangeven of u wilt lunchen en met hoeveel personen. Het aanmelden is ook nodig in verband met het eventueel annuleren.

Momenteel zijn er 2 personen die de wandelingen voorbereiden. Het werkt als volgt: Af en toe worden een aantal wandelingen uitgekozen. Vervolgens worden deze voorgelopen. Tijdens de wandeling zijn de meelopende organisatoren verantwoordelijk voor het goede verloop. Ieder is verantwoordelijk voor zichzelf én, ook voor uw hond indien die meeloopt. Aan de riem is soms nodig, dus zorgt dat u die bij u heeft.

Gedurende de maanden december, januari, februari en maart is slechts één van de organisatoren aanwezig. Wij roepen wandelaars op ons te helpen. Het voorlopen vergt de meeste tijd en kan voor een wandelaar toch geen beletsel zijn. Neemt u svp contact op, als u belangstelling heeft. Wij hopen op 26 oktober weer een flink aantal wandelaars te ontmoeten. Vriendelijke groet.

Hans Mulder en Peter Jansen

Opgeven via Email: mulderh48@gmail.com

 

Share This Story, Choose Your Platform!