Laden Activiteiten

Eerste golfdag NVLR op 19 mei 2022

Op donderdag 19 mei a.s. organiseren Ernest Hoogkamer en Robert van der Weerd op de prachtige baan van Lamalou-les-Bains, aan de rivier de Orb , de eerste golfdag voor leden van de NVLR.

De activiteitencommissie heeft deze dag opgenomen in de NVLR-kalender.

Er zal een wedstrijd zijn voor 9 of 18 holes, hoog of laag gehandicapt doet er niet toe. Indicatie speciaal tarief greenfee voor 18 holes: €32,00.
Parallel aan de wedstrijd zal de Pro van de baan een of meerdere clinics geven voor niet-golfers, die wel eens willen proeven van die sport.

U kunt intekenen op een gezellige BBQ waarvan wij samen zullen genieten op het clubhuis terras van de baan. Ook partners van spelers, ja ook niet-spelers, wel NVLR-lid, kunnen aanschuiven bij de braai. Consumpties en BBQ rekent iedereen zelf af bij de bar. Het plan is om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken.

Voor de organisatoren is het van belang te weten of hun initiatief op enthousiasme van de leden mag rekenen. Bij een deelname van ten minste 15 tot 20 leden is het de moeite waard om het initiatief in actie om te zetten.

Vraag en oproep aan sportievelingen en hun partners om mee te doen en om even te reageren of men in principe bereid is tot inschrijving.
Een definitieve inschrijving volgt na latere berichtgeving.

Dus graag even een seintje naar:
Ernest Hoogkamer 0467327911
of +31 644561624.
E-mail: ernest.hoogkamer@orange.fr

Share This Story, Choose Your Platform!