Uit de bestuurskamer

Op 17 mei 2022 vond een bestuursvergadering plaats bij Fred Kok (secretaris) in La Livinière.

Verschillende punten zijn de revue gepasseerd.
Zo is er gekeken naar de verschillende uitingen zoals NieuwsNed, Nieuwsbrief en de Website voor de leden en andere geïnteresseerden. Na een telefonische ronde is gebleken dat er veel waardering is voor de drie media. Wel kan de website aantrekkelijker worden gemaakt voor bezoekers. We bekijken hoe dit gerealiseerd kan worden. Daarnaast gaan we de mogelijkheden bekijken van een Facebook pagina.

Hiermee samenhangend is gesproken over hoe we nieuwe leden kunnen aantrekken. Wij hopen dat onze leden actief spreken over het bestaan van de NVLR. Mond op mond reclame blijft het beste werken. Niet alleen bevordert de NVLR de integratie in Frankrijk, maar zorgt het voor een “nieuw netwerk” voor nieuwkomers in de regio. In september zal er weer een nieuwe leden bijeenkomst worden georganiseerd. Zoveel mogelijk bestuursleden zullen daarbij aanwezig zijn.

Gezien de leeftijdsopbouw van ons ledenbestand is het niet vreemd dat we ook te maken hebben met soms ernstig zieken. Er is een lief en leed potje en het bestuur wil graag aandacht geven aan die leden. Mocht u iemand weten die deze positieve aandacht zal waarderen of nodig heeft, neem dan contact met ons op.

Verder is afscheid genomen van de organisatoren van de wandelingen: Ernst van Hoorn, Paula Droppert en Carla van Gellecum. Zij hebben zich hier jaren voor ingezet en het bestuur is ze dan ook dankbaar. Hans Mulder gaat de organisatie overnemen maar kan zeker hulp gebruiken. Leden die interesse hebben; graag melden bij de secretaris van het bestuur.

Natuurlijk blijven we doorgaan met leuke, interessante, mooie activiteiten en hopen op deze wijze leden samen te brengen. U kunt er alles over lezen in de nieuwsbrieven.

Een mooie zomer toegewenst.

Fred Kok
Secretaris