De collages en schilderingen van Willy Freriks

Galerie Le  Moulin in Bram houdt van 18 oktober tot en met 13 december een tentoonstelling van werken van Willy Freriks. Het betreft een serie collages, schilderingen en fotomontages, die zij heeft gemaakt sinds haar komst in 1995 naar Zuid Frankrijk. Willy Freriks zoekt in haar werken naar eenvoud en harmonie en vindt haar inspiratie in primitieve, etnografische kunst. Ze gebruikt daarvoor materialen en vormen uit haar omgeving; vaak ook toevallige structuren en voorwerpen van de vide greniers die ze afstroopt naar oude boeken, handschriften en alledaagse gebruiksvoorwerpen.  Hoewel ze jarenlang lessen volgde aan de Groningse kunstacademie en aan de Fotovakschool, beschouwt ze zichzelf als autodidact.

De tentoonstelling vindt plaats in Le Moulin te Bram. Vanwege het Covid19 virus wordt de feestelijke vernissage buiten de galerie gehouden. Deze opening is op zondag 18 oktober om 15.00 uur. U wordt hiervoor van harte uitgenodigd. Gelieve bij uw komst een mondkapje te gebruiken.
Na de vernissage is de tentoonstelling elke zaterdag en zondag tot en met 13 december te bezichtigen, telkens van 14 tot 18 uur.