Waldo App – Het digitale bewijs van in leven zijn

Een update betreffende de Waldo pilot (SVB), de digitalisering van het ‘Bewijs van in leven zijn’.

Het project heeft voor 2020 een budget gekregen en de verwachting is dat er dit jaar een App beschikbaar is met de meest noodzakelijke functionaliteiten. Dit soort ontwikkelingen gaan helaas bijna nooit in een rap tempo. Er zullen nog verschillende GO en NO GO fases doorlopen moeten worden. Tevens zal er op juridisch en privacy vlak getoetst moeten worden, alsmede zullen er functionele, technische en eindgebruikers testen worden uitgevoerd. De verwachting is dat er in september 2020 een App is ontwikkeld, die zal worden aangeboden aan het SVB management. We blijven het volgen en houden je op de hoogte.

Nog niet eerder van Waldo gehoord? Meer informatie over de App kun je hier lezen.