NVLR Activiteitencommissie zoekt een nieuw lid

De activiteitencommissie zoekt een lid. Een nieuw lid zoek je meestal als er iemand vertrekt uit de Commissie. En dat is helaas ook het geval. Na jarenlange deelname aan de Activiteiten Commissie heeft Ann Israel afgelopen december besloten haar werkzaamheden te willen beëindigen. Ze vindt dat de tijd is gekomen dat een nieuw lid het stokje van haar moet overnemen. Ondanks dat we haar graag als lid van de Commissie hadden willen behouden, respecteren we haar keuze. Ann bedankt voor al je werkzaamheden die je voor de Activiteiten Commissie hebt gedaan! Ann blijft overigens nog wel met Coby Daverveld de cultuuruitstapjes organiseren.

We zijn dus op zoek naar een nieuw lid voor de Activiteiten Commissie. Iemand die het leuk vindt om met andere leden uit de Commissie activiteiten te bedenken, te organiseren en te plannen. En dit allemaal om aan onze leden een leuk en divers pallet aan activiteiten aan te bieden. Wie heeft zin om deze mooie uitdaging aan te gaan? De Commissie komt ongeveer 3 keer per jaar bij elkaar. Interesse? Meld je dan door een mail te sturen aan mariannelesquillier@nvlr.eu of bel gewoon even 0031 6 53 43 09 38.