Onze mede NVLR leden Karin van der Tol en Rob van Gameren schreven het werkboek voor de pensioenganger dat door Boom wordt uitgegeven en inmiddels in de winkel ligt en op radio Max is aanbevolen.  In het boek worden de veranderingen die zich voordoen bij de pensioenovergang en de keuzen die men kan maken uit de doeken gedaan; uitmondend in vragen om de lezer er zelf zijn of haar verhaal van te laten maken.

Op hun Villa Cathalo in Labastide –Rouairoux bieden ze – aan de hand van dit boek – retraites aan voor hen die het pensioenleven nog te wachten staat en ook voor hen die er nog niet helemaal hun draai in hebben gevonden. Op hun website (www.villacathalo.com) vindt u daar meer informatie over.

Het boek is – voor  €20,- – te bestellen bij Karin & Rob en  ook bij de Nederlandse gewone- en internetboekhandel verkrijgbaar.

Hebt u belangstelling of wilt u meer weten, stuur dan een mailtje naar villacathalo@gmail.comof bel Karin of Rob 0563612890 of 0643857654.

Naar aanleiding van dit boek organiseren zij in oktober dit jaar  een interactieve lezing voor leden van de vereniging.  Deze wordt in een van de volgende nieuwsbrieven nog aangekondigd.